TRAVEL | COLORFUL WALLS @ROTTERDAM

 

Ik ben helemaal into colourblocking op het moment en wat is een betere plek om foto’s te maken met gekleurde muren als in Rotterdam? Lees verder…

 

 

Een tijdje geleden was ik al in Rotterdam (zie deze ‘outfit of the day’)  om foto’s te maken bij gekleurde muren. Deze keer wilde ik er weer naar toe omdat ze nu de muur roze hadden geschilderd! Ik doe op dit moment een minor in Rotterdam waardoor ik er veel kom.

Ze hebben in dit gebied verschillende gekleurde muren, zoals zwart/wit, rood, blauw, roze en natuurlijk geel. Over dit gebied loopt namelijk een brug die helemaal geel is, super tof!

Ik wilde er graag foto’s maken voor op mijn instagram, en dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben altijd opzoek naar toffe foto locatie’s, zeker met een urban stijltje of juist met veel gekleurde muren! Als jij nog een andere locatie weet in Nederland, let me know!

Xxx Isabeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *