TRAVEL | COLORFUL WALLS @ROTTERDAM

 

Ik ben helemaal into colourblocking op het moment en wat is een betere plek om foto’s te maken met gekleurde muren als in Rotterdam? Lees verder…

 

 

Een tijdje geleden was ik al in Rotterdam (zie deze ‘outfit of the day’)  om foto’s te maken bij gekleurde muren. Deze keer wilde ik er weer naar toe omdat ze nu de muur roze hadden geschilderd! Ik doe op dit moment een minor in Rotterdam waardoor ik er veel kom.

Ze hebben in dit gebied verschillende gekleurde muren, zoals zwart/wit, rood, blauw, roze en natuurlijk geel. Over dit gebied loopt namelijk een brug die helemaal geel is, super tof!

Ik wilde er graag foto’s maken voor op mijn instagram, en dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben altijd opzoek naar toffe foto locatie’s, zeker met een urban stijltje of juist met veel gekleurde muren! Als jij nog een andere locatie weet in Nederland, let me know!

Xxx Isabeau

4 Reacties

 1. N
  2 augustus 2018 / 12:58

  Hi mop

  Heel leuk je blog met leuke foto’s! Waar van Rotterdam is dit precies? Ik wil graag een fotoshoot doen voor mijn portfolio.

  Groetjes

  • Isabeau
   Auteur
   4 augustus 2018 / 20:44

   Hi! Naast het station! Nu zijn er andere kleuren op de muur. Volgens mij donkerblauw, grijs, groen en geel!

 2. 27 augustus 2018 / 21:19

  Hey weet je precies de straatnaam van deze leuke foto plek ga met mijn bestie naar Rotterdam en we willen even goals fotos maken haha

  • Isabeau
   Auteur
   29 augustus 2018 / 11:26

   Hi! Het is in Rotterdam, rechts achter het centraal station. Je komt er ook als je naar BIRD gaat (een restaurant/club) als je hier recht voor staat, moet je naar rechts en om de hoek is de grafitti wall! Op dit moment staat er een andere grafitti op, die ook erg mooi is! Met de kleuren groen, geel, blauw en grijs! Have fun! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *