NEW IN | DYSON SUPERSONIC

 

Ik ontving de Dyson Supersonic Föhn en vandaag review ik hem speciaal voor jou! Lees verder…

 

Tijdens het event van Hudson’s Bay kreeg ik de Dyson Supersonic Föhn. Ik had hier al veel goeds over gehoord. Ik was benieuwd of deze föhn nou echt zoveel beter is dan andere föhn, omdat er ook een behoorlijk prijskaartje aanhangt.

Ten eerste is de föhn erg licht en klein, wat niet alleen fijn is wanneer je je haar aan het föhnen bent, maar ook als je hem bijvoorbeeld mee wilt nemen op reis. De föhn komt met drie opzetstukken. Een smoothing nozzle voor glad haar, een styling concentrator voor een dunnere, krachtigere straal lucht en een diffuser voor krullend haar. Zelf gebruik ik de diffuser en die werk heel erg fijn! De opzetstukken worden aan de föhn bevestigd doormiddel van een magneet, waardoor ze er stevig opzetten en niet afvallen. Ook kunnen ze hierdoor 360 graden worden gedraaid, zodat altijd naar wens zitten.

Naast de drie opzetstukken zitten er nog twee andere accessoires in de doos, namelijk een ophanglus voor de föhn en een anti-slipmatje. Verder zijn ook de standen van de föhn anders dan andere föhnen. Op de föhn zitten drie verschillende ‘luchtstroom’ standen (zacht, gemiddeld en snel) en drie verschillende ’temperatuur’ standen (laag, gemiddeld, hoog). Deze kun je afzonderlijk van elkaar verstellen en zijn te zien doormiddel van led-verlichting zodra je de föhn aanzet. Daarnaast heeft de föhn een ‘koude’ stand. Iets speciaals aan de Dyson Supersonic is dat hij de temperatuur regelt om te helpen bij het voorkomen van schade door extreme hitte om je haar te beschermen.

Het grootste verschil van deze föhn en andere föhns is natuurlijk het model. De Dyson Supersonic heeft een gat in het midden waar de lucht vandaan komt en de motor zit in de handgreep.

Ik ben echt heel tevreden over deze föhn en gebruik hem nu al een aantal maanden om mijn haar te drogen. Het föhnen gaat veel sneller en de luchtstroom is beter verdeeld. Een ander groot pluspunt is dat je haar niet beschadigd, en door de temperatuur regelaar het dus ook niet (lichtelijk) gaat ruiken naar verbrand/verschroeid haar, wat ik bij alle andere föhns altijd wel last van had. Verder is de föhn makkelijk in gebruik en vind ik het heel erg fijn dat ik zowel de luchtstroom als de temperatuur zelf kan regelen.

 

 

Ik ben echt heel erg tevreden over dit product! Heb jij dit product ook? Let me know wat jij er van vindt!

Xxx Isabeau

SHOP

Dyson Supersonic haardroger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *