Contact

Lijkt het je leuk om een samenwerking met mij aan te gaan? Dat kan! Je kunt contact opnemen via isabeau.isabeau@hotmail.com. Alvast hartelijk dank voor je moeite, tijd en interesse!

Heb je andere vragen? Ook dan kun je natuurlijk contact met me opnemen.

9 Reacties

 1. Nikki
  23 april 2015 / 20:26

  Hi Isabeau,
  Ik ben vanmiddag op je blog beland en met plezier lees ik al je leuke blogs! Ik zag ook dat je een super leuke zonnebril op hebt op de achtergrond van je hoofdpagina (die transparante). Ik ben erg benieuwd waar je die vandaan hebt!! Zou je me willen helpen aan die super leuke zonnebril?

  Ik hoor graag van je!!
  Groetjes, Nikki:)

 2. 12 september 2015 / 19:51

  Hi Isabeau!

  Hoe gaat het? Misschien heb je wel eens van me gehoord… Maar ik stel me natuurlijk graag aan je voor.

  Mijn naam is Maartje Stapel en ik ben 13 jaar. Ik runde de webshop http://www.armbandjesforyou.nl voor ongeveer 3 jaar. Bijna de gehele collectie werd door mij zelf ontworpen en gemaakt. Dat was een groot succes en leidde zelfs tot een tv-uitzending van Klokhuis, interviews etc. Maar naarmate ik ouder werd was ik op zoek naar iets nieuws, iets fris en iets wat mijn eigen stijl meer reflecteerde.

  En daarom werd op 19 augustus 2015 littlemarch.com gelanceerd. Een webshop waar ik veel meer van mezelf in terug zie en waarin ik vele mogelijkheden heb om te groeien in het ondernemerschap. En een webshop met een deels eigen gemaakte collectie waaraan ik hard heb gewerkt en waar ik ontzettend trots op ben. Zoals je wellicht merkt is het dus voor mij niet alleen belangrijk hoe je een goede webshop runt maar ook de manier waarop je je als jonge ondernemer kunt ontwikkelen. De foto’s, het design van de site, de programmatuur, de marketing, alles doe ik zelf.

  Ik zou het heel erg leuk vinden als we zouden kunnen samenwerken. Ik hoop snel van je te horen.

  Liefs,
  Maartje Stapel
  http://www.littlemarch.com

  IG: @littlemarchofficial @maartje_stapel

 3. Daan
  2 november 2015 / 20:11

  Hey!
  Vraagje: Met welke camera maak jij je fotos?

 4. Huub Schaeffer Agenturen
  15 juni 2016 / 11:45

  Hallo Isabeau,

  Ik heb een mode agentuur met luxe premium merken zoals Christ Leather, wat zijn de mogelijkheden en kosten voor foto’s op Social Media.
  Graag info.

  Met vriendelijke groet,
  Huub Schaeffer

 5. Iemand van het Beatrix College
  6 februari 2020 / 11:14

  Hee Isabeau,
  Ik vond het super leuk dat je op onze school kwam vertellen over je bijbaantje (dit dus).

 6. 18 oktober 2020 / 14:55

  Hi Isabeau! Ik zag via je blog dat je stage hebt gelopen bij Lidewij Edelkoort. Het zou echt mijn grootste droom zijn om hier mijn AMFI afstudeerstage te gaan doen! Hoe ben jij in contact gekomen met het bureau en hoe heb jij het allemaal ervaren? Ik hoop dat je mijn vragen kunt beantwoorden 🙂 Liefs, Merel

 7. 29 maart 2022 / 18:10

  Hey Isabeau

  Ik kwam toevallig op je blog terecht en zag dat je posts maakt over alles rondom fashion. Mijn naam is Isa en ik ben momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen kledingbedrijfje. De naam van mijn website is Hard2Get.nl. Ik wil hierop niet alleen stoere en leuke kleding gaan verkopen, maar ik wil hierbij ook advies gaan geven aan de klant. Dit is geheel gratis en ik denk dat dit me onderscheidt van andere websites. Ik heb gezien dat veel meiden moeite hebben met het vinden van leuke kleding en zodoende kwam ik op dit idee.

  Mijn vraag was of het mogelijk is dat je mijn bedrijfje zou kunnen noemen in een van je blogs en dat ik dit vervolgens weer deel bij mijn klanten. Het is momenteel nog een demo-site, maar ik ga binnenkort inkopen doen en dan zal de eerste kleding online komen. Ik wilde hiermee alvast ervoor zorgen dat mensen bekend worden met mijn naam zodat de start soepel zal verlopen. Wanneer ik dan eenmaal een klantenbestand heb opgebouwd zal ik mijn klanten ook doorverwijzen naar je blogs.

  Mail maar naar klantenservicehard2get@gmail.com voor een samenwerking!
  Ik hoor wel wat je vind van het idee!

  Groetjes,

  Isa Janssen – Hard2get.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *