Polette eyewear

PicMonkey Collage

 

Hehee,

Ik ontving drie verschillende zonnebrillen van Polette. Lees meer…

 

DSC_0425

 

Polette is een Franse brillen webshop die sinds kort ook zaken doet in Nederland. Er is veel keuze uit brillen. Ook kun je zelf je bril op sterkte samenstellen. De monturen op de site zijn erg hip en trendy. Omdat ze geen zaken doen met grote merken (en dus importeurs) kunnen ze de monturen voor een kleine prijs aanbieden. Om meer te weten te komen over het concept, klik je hier. Het bedrijf is erg klein begonnen maar omdat brillen steeds hipper worden werd het al snel een trend. Er zit een hele geschiedenis achter dit bedrijf, alles daarover vindt je hier.

En nu over naar de brillen! Ik zocht er drie uit die ik erg leuk vindt!

Als eerste een zonnebril met een rond, zwart montuur. Vorig jaar zag ik een aantal bloggers met enorme ronde zonnebrillen en vond ze erg gaaf. Daarom sprong dit montuur er gelijk uit bij mij!

 

 DSC_0438_ DSC_0440_ DSC_0441_

 

Het tweede montuur is mijn favoriet. De glazen zijn blauwe spiegel glazen en het montuur is zilver met doorzichtige randen. Ik zie mezelf deze bril erg vaak dragen als het wat beter weer is.

  DSC_0449_ DSC_0458_ DSC_0459_

 

De laatste bril heeft een zwarte cat-eye montuur met spalkje ertussen. Ook deze vind ik super! Deze bril zie je niet vaak bij iemand en dat vind ik er nou juist zo leuk aan.

 DSC_0471_ DSC_0474_ DSC_0477_

 

Alle brillen dragen erg fijn. Ze zitten goed strak en alles heeft een goede kwaliteit. Een aanrader dus!

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.polette.com/nl/

 

VERKOOP INFORMATIE

Zwarte ronde bril: Polette

Blauwe glazen bril: Polette

Cat-eye bril: Polette

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *