OUTFIT OF THE DAY | OVERKNEE BOOTS

 

Vandaag een outfit met mijn nieuwe jas, wanten en over the knee laarzen! Lees verder…

 

 

Om heel eerlijk te zijn was ik altijd wat sceptisch over lange laarzen die tot je knie komen. Ik vond ze niet altijd mooi en had er zelf ook geen, tot dat ik vorige week op de site van sacha keek en deze zag staan in de ‘Party Collectie’. De laarzen hebben een hak en zijn van echt leer, waardoor ze super mooi vallen. Toen ik deze zag wist ik meteen dat dit dé party laarzen waren waarnaar ik opzoek was! Ook wist ik meteen hoe ik ze wilde gaan combineren, namelijk met een lange jas!

Deze jas vond ik er zo apart uitzien dat ik hem wel moést hebben! Het is namelijk een jas met driekart mouwen! De vorm van de kraag vond ik erg mooi en ik had nog geen jas in deze camelkleur dus dit was een echte must!

Ik combineerde de jas en laarzen met een zwarte coltrui, een zwarte zonnebril en mijn zwarte, leren pet! Dit in combinatie met de rode lippenstift vond ik zó tof staan!

Verder draag ik ook nieuwe wanten die ik heb mogen ontvangen. Ik had zelf nog geen wanten en deze vind ik er altijd zo heerlijk uitzien! Ook hier is de buitenkant van echt leer en de binnenkant is super warm door het heerlijke (fake) fur. Ik hoop dus zeker dat het nog gaat sneeuwen, want dan kan ik deze perfect gebruiken!

Als laatste draag ik gouden oorbellen. Afgelopen zomer ben ik van al mijn zilveren sieraden overgestapt op goud, omdat ik dat toch mooier bij mijn huid vind passen. Ik heb twee gaatjes in beide oren en in mijn eerste gaatje draag ik graag middelgrote, gouden ringen. Ik zocht nog naar wat kleinere gouden ringetjes voor in mijn tweede oorbellengaatje, omdat ik dat super tof vind staan. Ik vond ze uiteindelijk bij LUZ via Sacha. Van dit merk heb ik ook nog andere oorbellen, een ketting en een armband en ik weet hierdoor dat de sieraden van goede kwaliteit zijn!

Wat vind jij van deze outfit? Let me know!

Xxx Isabeau

P.S Alvast een hele fijne kerst gewenst!

 

SHOP THIS LOOK

Hat, Vintage | Sunglasses, Polette | Earrings, LUZ | Pull-Over, Rosemunde | Jacket, ST. Studio via Maison Lab | Mittens, Camel Active via Maison Lab | Overknee boots, SACHA

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *