OUTFIT OF THE DAY | VELVET SUIT

 

Ik hoop dat je hele gezellige feestdagen hebt gehad! Het volgende feestje komt er weer aan, namelijk oud&nieuw! Vandaag laat ik je een perfecte outfit zien voor deze feestdag! Lees verder…

 

 

Voor Oud&Nieuw vind ik het altijd fijn om een outfit te hebben die er én super leuk en feestelijk uitziet, maar ook nog eens heel chill zit! (Want we weten allemaal, eigenlijk zitten we voornamelijk op de bank ons zelf vol te eten, haha!). Deze outfit past echt perfect in dit plaatje!

Het velvet pak dat ik draag is donkerblauw en bestaat uit flared pants en een blazer. Deze kun je zowel extra feestelijk maken door het -zoals ik hier heb gedaan- te dragen met een top met glitters en zilveren hakken, maar je kunt dit pak natuurlijk ook dragen met een simpel wit t-shirt, kettingen en witte sneakers, waardoor het een vlotte outfit wordt voor overdag.

Ik vind de combinatie van donkerpaars en donkerblauw erg mooi! Toch nog wat leuke kleurtjes terwijl het wel chic en donker is. Ook de combinatie van flared pants en hakken vind ik altijd erg mooi.

Verder draag ik hier gouden sieraden bij om het extra chic en feestelijk te maken, I love it!

 

 

Heb jij al een outfit uitgezocht voor Oud&Nieuw? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Velvet suit (blazer, pants), MyJewellery | Glitter top, MyJewellery | Heels, SACHA | Earrings, MyJewellery | Rings, MELANO | Necklace, Orealia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *