OUTFIT OF THE DAY | WINTER OUTFIT WITH BLUE DETAILS

 

In deze winterse outfit combineer ik de items die ik kocht bij Designer Oulet Roermond tijdens de Late Night Shopping Days! Lees verder…

 

 

Als je me op Instagram volgt heb je vast voorbij zien komen dat ik eind oktober in samenwerking met Designeroutlet Roermond hun Instagram stories had overgenomen en daar een avond tijdens de Late Night Shopping dagen heb geshopt! Hier heb ik een aantal hele toffe items gekocht, waarvan hét topstuk wel echt mijn Gucci tas (waaaahhhh!) is! Hier heb ik even geleden al een blogpost over geschreven, die vind je HIER. Verder kocht ik daar een nieuwe zonnebril, namelijk deze toffe bruine van Miu Miu! Ik ben hier echt zo blij mee! Ik vind de zonnebrillen van Miu Miu altijd echt práchtig en nu heb ik gewoon zelf een paar! Het laatste item dat ik kocht zijn deze mega toffe sneakers! Deze sneakers zijn de Nike Airmax 95 en ik vind ze zo leuk! Ze hebben allemaal verschillende kleurtjes, waaronder lichtroze, rood, blauw en lime groen. Ook met deze ben ik super blij en ik weet zeker dat ik alle drie de items heel vaak ga gebruiken!

De items die ik kocht bij Designer Outlet Roermond combineer ik in deze winterse outfit. Ik draag mijn nieuwe winterjas, namelijk deze leuke bruine fluffy jas. Ik kocht hem een paar maten groter zodat hij extra lang was en ik echt lijk op een oversized beer, I love it!

Hieronder draag ik een lichtblauwe coltrui met daarover heen een cobaltblauwe trui. Deze combinatie is zo heerlijk warm, echt top! Verder draag ik mijn livelings spijkerbroek. Ik draag ik niet vaak een spijkerbroek, maar als ik er een draag is het deze wel. Deze broek heeft namelijk geborduurde vlammen aan de zijkant in de kleuren blauw, oranje en geel. Ook draag ik een leren pet. Deze draag ik erg vaak, omdat ik hem altijd zo tof vind staan! Deze kocht ik vorig jaar in een vintage winkel in Antwerpen.

Ik maak de outfit af met verschillende gouden sieraden.

 

 

Wat vind jij van de outfit en van mijn geshopte items? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Coat, PRIMARK | Jeans, SANDRO PARIS | Turtleneck, Mooi Company | Sweater, Handknit Ria | Sneaker, NIKE | Bag, GUCCI | Hat, vintage | Sunglasses, MIU MIU

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *