WHAT I GOT FOR SINTERKLAAS 2018

 

Benieuwd wat ik dit jaar tijdens Sinterklaas heb gekregen? Lees verder…

 

 

Het grootste cadeau dat ik kreeg waren deze prachtige sieraden van Uno De 50. Ik hou erg van de sieraden van dit merk. Uno De 50 is een Spaans merk en alle sieraden zijn met de handgemaakt. Hierdoor is ieder item uniek waar ik heel erg van hou.

Aan de ketting hangt een kleine letter I die er heel ambachtelijk uitziet doordat het eruit ziet als een soort spijker. De ring heeft ook deze vorm, waardoor ze heel erg mooi samen staan.

Ik ben heel erg blij met deze sieraden en ga deze zeker dagelijks dragen!

 

 

 

Ook kreeg ik een hele toffe illustratie. Deze is gemaakt door Roeqie. Ik volg haar al een hele tijd op Instagram en vind alles wat ze maakt echt prachtig! Deze illustratie past helemaal bij mij, zeker door de gekleurde kleding, I love it!

 

 

 

 

Ook kreeg ik bokshandschoenen. Ik kijk altijd heel competitief naar bokswedstrijden op TV en wil ook graag zelf het boksen weer gaan oppakken, dus deze komen zeker van pas!

 

 

 

 

Verder kreeg ik het jubileum editie van L’Officiel, super tof!

 

 

 

 

Van mijn zusje kreeg ik twee boeken. ‘De herkomst van Anderen – Toni Morrison’, die gaat over cultuur, ras en waarom we Anderen nodig hebben in ons leven en ‘Gedragen doeken – Liesje de Leeuw’, die gaat over verhalen achter tradtionele Indonesische batik doeken.

 

 

 

Ook kreeg ik een tradtionele Indonesische handpop. Hoe tof is deze?!

 

 

 

Als laatste kocht ik ook voor mezelf een cadeautje, namelijk deze deken van Karl Lagerfeld. Deze grijze deken is heerlijk lekker zacht en daarnaast vind ik hem ook heel erg mooi!

 

Xxx Isabeau

 

1 Reactie

  1. Fay
    17 juli 2019 / 10:19

    Hoiii,

    Ik heb precies dezelfde deken en vroeg mij af hoeveel hij waard is, aangezien ik het zelf niet kan vinden op het internet. Ik gebruik hem nooit en wil er daarom iemand anders blij mee maken. Weet jij toevallig hoeveel hij waard is?

    Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *