OUTFIT OF THE DAY | FLORAL DRESS WITH SILVER HEELS

 

It’s december time! Tijd dus voor feestelijke outfits! Lees verder…

 

 

Toen ik zag dat Morris&co een collab had met H&M was ik meteen verliefd op deze jurk. Helaas was alles meteen uitverkocht maar vond ik gelukkig een paar weken later toch de jurk in de winkel.

De jurk is super tof en fleurig, maar wilde hem in deze outfit op een wat winterse manier combineren voor de december maand. Daarom draag ik een zwarte coltrui onder de jurk. Op de jurk draag ik een zwarte riem met gouden details.

De hakken die ik draag zijn deze super toffe zilveren exemplaren. De schoenen zijn een samenwerking tussen Nelson en Moderosa. Ze hebben een mirror-look en een wat lagere hak, waardoor je er goed op kan lopen. Ik vind ze super tof staan bij deze outfit en ze super zijn voor de aankomende feestdagen.

Daarnaast draag ik mijn vintage Valentino tas die ik kocht op de antiek markt in Parijs en verschillende gouden sieraden, waaronder deze mooie oorbellen van de influencers collectie van Sacha!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dress, H&M X MORRIS&CO | Heels, NELSON X MODEROSA | Bag, Valentino | Belt, MANGO | Earrings, SACHA X GOLDILOKS | Necklaces, vintage & Uno de 50 | Rings, vintage & Uno de 50 & My Jewellery | Watch, KOMONO |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *