NEW IN | KENZO ESPADRILLES RUNWAY SS17

 

Tijdens de sale nam ik een kijkje bij de outlet village in Parijs en kocht ik een nieuw paar schoenen! Lees verder…

 

 

Zoals je misschien wel weet hou ik van outlets en vintage design shoppen om mooie design items te vinden voor een goede prijs. Ook in Parijs is er een outlet village. Deze is dicht bij Disneyland Paris en toen ik daar een kijkje ging nemen was het toevallig sale! En sale in een outlet, yep, dan weet je het wel!

De sneakers zijn eigenlijk sneakers en espadrilles in 1. De zool is namelijk net als een espadrilles maar verder ziet de schoen eruit als een sneaker. De bovenkant van de schoen is van elastisch materiaal gemaakt. Aan de achterkant van de schoen staat er aan de ene kant ‘Kenzo’ en aan de andere ‘Paris’, wat ik een heel tof detail vind, ook omdat ik ze natuurlijk ook in Parijs heb gekocht.

En dan, wat voor ‘sale score’ was het dan? De schoenen waren orgineel €275 en de outlet prijs was €165. Dit was dus al een hele goede deal máár in de sale ging daar nog eens 50% vanaf!(!!). Dit betekent dus dat de schoenen uiteindelijk nog maar €82,50 waren. Dit was dus zeker een goede score. Ik ben super blij met deze aankoop!

Wat is jou beste find in een outlet store? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *