OUTFIT OF THE DAY | CHRISTMAS WITH VANHAREN

 

It’s almost Christmas time! Lees verder…

 

Toen ik in Parijs woonde was thrift shoppen echt mijn favoriete bezigheid. Wekelijks ging ik daarom ook naar een kleinere vintageshop waar alles €3 was. Elke keer als ik daar kwam waren er weer allemaal nieuwe items en ging ik elk item af om de allertofste items te scoren. Zo was ik ook een keer gericht opzoek naar blazers. Omdat deze dus ook niet duur waren nam ik er vaak meerdere mee. Zo ook deze blazer. Ik zag meteen dat deze van goede kwaliteit was en ook de kleur vond ik erg tof. Toen ik weer thuis kwam en eens ging kijken wat ik nu allemaal had gekocht kwam ik erachter dat deze blaze van Kenzo was! Ja echt! Dit was een vintage mannenblazer! Ik was stomverbaasd dat ik deze blazer voor €3 had gekocht, wát een deal!

Ik combineer deze top-vondst met een zwarte outfit. Zo draag ik een zwarte coltrui en een zwarte rok. Over de blazer draag ik een riem. Daarnaast draag ik ook twee items van de VanHaren partycollection, de laarsen en de tas. Ik heb ook een ander paar lange leren laarsen, die komen over mijn knie en hebben een hak. Ik wilde ook graag een meer basic lange zwarte leren laars. Zo kwam ik uit op dit paar. Ik vind ze heel tof en ze lopen erg fijn! Ze zijn ook echt top voor de koude dagen die eraan komen. Ook draag ik hierbij een zwarte tas. Deze tas is van zichzelf simpel en heeft een mooie vorm. Hij maakt de outfit echt af!

Verder draag ik gouden sieraden en draag ik ook de oorbellen uit de influencer collectie van Sacha. Deze zijn zo lekker feestelijk!

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Blazer, vintage KENZO | Sweater, Rosemunde | Skirt, Forever21 | Belt, Mango | Boots, VanHaren | Bag, VanHaren | Jewellery, Vintage + Uno de 50 + My Jewellery + Komono

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *