OUTFIT OF THE DAY | GREEN AND PURPLE

 

Colourblocking outfit for today! Lees verder…

 

 

Even geleden was ik op een vintage kilo sale. Hier kwam ik dit leuke blousje tegen! Hij is paars  en heeft een kleine groen logootje van Ralph Lauren. Het leek me super tof om deze te combineren met een groene adidas broek.

Naast de adidas broek draag ik ook een tasje, een fannypack, in dezelfde kleuren als de outfit. Het tasje is paars en het heeft groene ritsen. Verder is de band van het tasje grijs. Deze vond ik heel tof en ook voor het festival seizoen is deze top!

Verder draag ik witte platform sneakers, een zonnerbil en gouden sieraden.

Wat vind jij van deze outfit? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Blouse, vintage ralph lauren | Trousers, vintage adidas | Bag, bought by TK MAXX | Sunglasses, kimono

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *