OUTFIT OF THE DAY | SILKY SKIRT

 

Colourfull outfit with my new silk skirt! Lees verder…

 

 

Even geleden was ik op de Swanmarket in Tilburg. Daar stond een kraam met allemaal kleding die gemaakt waren van oude indiaase stoffen. Toen ik deze rok zag, was ik meteen verliefd! Hoe mooi zijn de kleuren en het patroon! En dan ook nog is gemaakt van zijde, wauw! Sowieso vind ik de combinatie groen, paars en roze helemaal geweldig en vind ik het leuk om deze kleuren te combineren in een outfit, en nu heb ik dus een item waar deze kleuren al in zijn gecombineerd!

Ik combineer de rok met een knal groene trui, knal roze sokhakken, een groene tas, zonnebril en gouden sieraden.

 

Wat vind ji van deze look? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sweater, Mint & Pepr | Skirt, Vintage | Heels, SACHA | Bag, GUESS

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *