OUTFIT OF THE DAY | COLOURFULL GYPSY DRESS

 

Showing off my new colourfull dress! Lees verder…

 

Op Instagram zag ik een winkel voorbij kopen die mooie vintage items verkocht. Op de website sprong deze jurk er voor mij meteen uit! Hoé tof is deze jurk?! De laatste tijd ben ik steeds meer op zoek naar mooie lange jurken en rokken. Toen ik de kleuren van de jurk zag en de lengte van de rok, wist ik dat ik deze wel moést hebben!

Naast een mooie lange rok, heeft de jurk ook leuke pofmouwen, houten kralen als knopen en een ceintuur.

Ik combineer de jurk met knalroze sokhakken en een knalgroene tas. Verder draag ik een bruine zonnebril en gouden sieraden.

 

Wat vind jij van de jurk? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dress, vintage | Shoes, SACHA | Bag, GUESS | Sunglasses, primark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *