NEW IN | GUCCI Microguccissima 466507 LIGHT BLUE CROSSBODY BAG

 

Gisteren ging ik shoppen bij Designer Outlet Roermond en kocht ik mijn eerste designers bag! Lees verder…

 

 

Ik was gisteren uitgenodigd om te shoppen bij Designer Outlet Roermond! Ik was vooral erg benieuwd naar de grote designer winkels die ze daar hebben, zoals Gucci, Prada, Burberry, Versace etc.

Bij veel winkels stond er een rij, zo ook bij de Gucci winkel. Vanuit buiten spotte ik al een tas die me erg tof leek. Deze was rood en de verkoopster vertelde me dat dit model tas ook in andere kleuren bestond. Uitelijk kwam ik zo bij mijn nieuwe tas terecht!

Deze tas is de MicroGucciSsima in de kleur light blue. Het is een cross-body bag waar je de strap ook vanaf kan halen, waardoor je een clutch hebt. Ik heb verschillende formaten van deze soort tas gepast, maar de micro vond ik echt het aller mooiste!

De tas is van kalfsleer en aan de buitenkant van de tas is de bekende Gucci print te vinden. In de tas zit er een groter vak met daarin ook vakjes om bijvoorbeeld pasjes in te doen. Ook zit er daarnaast een ritsvak. In het grotere vak passen gemakkelijk mijn portmonnee en bijvoorbeeld lipstick. In het vak met een rits past mijn telefoon. Dat zijn eigenlijk de enige dingen die ik meeneem in mijn tas, dus dat is helemaal top! De tas sluit met een drukknoop.

De afmetingen van de tas zijn:

Breedte 12,0 cm
Hoogte 20,0 cm
Diepte 3,0 cm

 

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe tas en ik kan niet wachten om deze te gaan dragen!

Thanks for having me Designer Outlet Roermond!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *