OUTFIT OF THE DAY | GREEN ON GREEN

 

Green and pink are my new favorite combination! Lees verder…

 

 

In een van mijn favorietje vintage winkels in Parijs vond ik deze groene blazer voor maar €3,-! Het leek me tof om deze chique blazer te combineren met een adidas broek. Toen ik deze blazer kocht, kocht ik ook een gele blazer. Deze wil ik misschien gaan combineren met mijn gele adidas broek, óf juist met een andere kleur zoals een rode adidasbroek, hoe tof zou dat zijn?!

Ik combineerde het naast het te combineren met een felle trainingsbroek ook met een witte croptop en fel gekleurde hakken. Deze knalroze sok hakken vind ik zo leuk staan in combinatie met het groene! Ik maak de outfit af met een roze zonnebril, een groen tasje en gouden sieraden.

Ik ben helemaal fan van deze outfit!
Wat vind jij van de outfit? Let me know!

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Jacket, vintage | Top, ASOS | Trousers, Adidas | Shoes, SACHA | Bag, Guess | Sunglasses, KOMONO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *