OUTFIT OF THE DAY | ORANGE SUIT

 

 

 

Toen ik in Parijs woonde ging ik elke week mijn favoriete vintage winkels af en op een dag kwam ik dit pak tegen. Dit orange pak is 100% silk en past perfect! Het pak bestaat uit een high waisted broek en een jasje. De broek heeft een knoop aan de zijkant en een kleine split aan de onderkant van beide pijpen. Het jasje heeft twee zakjes en drie mooie knopen. Je ziet dat het pak gemaakt is van goede kwaliteit, I love it!

Ook al is het pak erg chique en vind ik dat ook erg mooi, vond ik het toch leuk om het pak wat stoerder te stijlen. Zo combineer ik het met een witte croptop, witte platform sneakers, een heuptas, een cateye zonnebril en gouden sieraden.

Ik vind deze combinatie zelf zo tof! Ik het lijkt me erg leuk om nog meer pakken te hebben om ook zulke leuke combinaties mee te maken!

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Suit, vintage | Top, ASOS | Sneakers, SACHA | Bag, Royal Republiq | Sunglasses, Primark | Watch, KOMONO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *