OUTFIT OF THE DAY | COBALT BLUE + kortingscode

 

I’m blue da ba dee da ba daa… Lees verder…

 

 

Vandaag combineer ik in deze outfit mijn favoriete kleur, namelijk kobalt blauw! Toen ik jurk zag wist ik meteen dat ik deze wel moést hebben! De jurk is van een heel fijn stofje gemaakt. De achterkant van de top en de mouwen zijn van mesh stof gemaakt, wat een mooi effect geeft. Ook de onderkant van de jurk vind ik erg tof!

Ik combineer de jurk met een aantal wat stoerdere items. Zo draag ik er ‘dad’ sneakers onder. Naast het wit met roze/rode paar dat ik heb, wilde ik mijn collectie uitbreiden met een zwart paar. Ik hou erg van sneakers en vond deze super! Het zwarte gedeelte van de stof is suede. Verder heeft de sneaker een dikke, witte zool. Ik vond deze sneakers bij Sacha, waar ze naast een grote collectie (dad) sneakers onder andere ook heel veel nieuwe toffe (enkel)laarsjes, biker boots en pumps hebben.

Verder combineer ik in deze outfit mijn Valentino tas, die ik kocht op een vlooienmarkt in Parijs, mijn leren vintage pet en gouden sieraden.

 

De jurk die ik draag is van NA-KD. Ik heb speciaal voor jou een unieke kortingscode geregeld, zodat jij ook lekker los kan gaan op de website! Gebruik Isabeau15 voor 15% korting op de collectie!

 

 

Wat vind jij van de kleur kobalt blauw? Hoe zou jij deze combineren? Let me know!

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Dress, NA-KD | Bag, Valentino | Sneakers, SACHA | Hat, Vintage | Jewellery, Vintage – Komono – MyJewellery – Sophie by Sophie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *