OUTFIT OF THE DAY | MIX AND MATCH BY HUDSON’S BAY

 

Fashion is fun! Lees verder

 

 

Voor de persopening van Hudson’s Bay Amsterdam en de Grande opening van Hudson’s Bay Tilburg had ik natuurlijk een toffe, feestelijke outfit nodig! Ik ging shoppen bij de Hudson’s Bay en dit is de outfit geworden!

Ik vind mixen en matchen met verschillende materialen, patronen, kleuren en stijlen erg leuk om te doen en dit is het resultaat! Ik draag een heerlijke dikke, roze trui. Deze trui is gemaakt van 50% Alpaca en 26% Wol, waardoor het een trui is die ik nog heel veel kan gaan dragen de komende jaren en die heerlijk warm is, echt een top aankoop!

Daarbij draag ik een lange, gele, panterprint rok. You love it or you hate it, maar persoonlijk vind ik dit item echt top en zeker om gekke combinaties mee te maken. Het lijkt me bijvoorbeeld ook erg leuk om de rok te combineren met een groene gestreepte trui!

Hieronder draag ik zilveren hakken (die je al eerder in deze ‘outfit of the day‘ voorbij hebt zien komen) met daarin sokken van nike, I love it!

Last but not least draag ik mijn knal groene tasje en gouden sieraden, om de look helemaal af te maken!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Skirt, JUST female via Hudson’s Bay | Sweater, 10DAYS via Hudson’s Bay | Socks, Nike | Shoes, SACHA | Bag, GUESS | Watch, KLARF | Necklace, Orealia via Hudson’s Bay | Bracelet, Hearttoget | Earrings, SOPHIE by SOPHIE and Le Rouge Fashion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *