NEW IN | MY LATEST VINTAGE FOUNDS

 

Vandaag deel ik mijn vintage aankopen van de afgelopen tijd! Lees verder…

Ik vind vintage shoppen erg leuk om te doen. Lang rond kijken en zoeken naar het perfecte item. De afgelopen tijd heb ik op verschillende plekken super toffe aankopen gedaan, en vandaag deel ik die met je!

De eerste vintage aankoop die ik met je ga delen komt uit Parijs. In Parijs zijn er een aantal toffe vintagewinkels, en degene die ik bezocht was Kiliwatch. Dit is een winkel die zowel nieuwe als pre-loved items verkoopt. Ik kocht hier een lichtblauwe trui met witte strepen en zwarte knopen op de schouder. Deze trui is 100% puur wol, dus een super goede aankoop! Niet alleen geef ik de trui een tweede leven, maar ik kan er doordat de trui van goede kwaliteit is lang mee doen #helloslowfashion!

 

Het tweede en derde vintage item kocht ik in Berlijn bij een Vintage Kilo Shop. Het eerste item is een vintage Levi’s. Ik had nog nooit eerder een Levi’s jeans gehad en wilde graag een vintage exemplaar. Ik had al vaker een paar gepast in een vintage winkel, maar eigenlijk paste deze nooit, omdat ik een smalle taille heb en brede heupen #kimkeatyourheartout #justkidding ;). Dit exemplaar zit als gegoten dus die moest ik wel meenemen! Ik heb een stuk van de pijp afgeknipt aan de onderkant, omdat ik hem net iets te lang vond en ik dit effect zo wel erg leuk vind! Ook kocht ik een vintage sjaaltje met Franse geschiedenis erop. Deze wil ik gaan gebruiken als riem of bijvoorbeeld aan een tas.

 

Daarna kocht ik twee items op de Vintage Kilo Sale by The Vintage Rebel in Tilburg. Het blauwe topje is echt mijn favoriet, deze vind ik zoo tof! I love it! Er staat helaas niet in waar hij van gemaakt is, maar hij voelt wel echt als 100% wol! Het andere topje dat ik kocht vind ik ook zo tof! Deze is paars en heeft krijtstrepen. Door de vorm en de knopen is hij echt op en top vintage, en zoiets zal je niet snel in een highfashion winkel vinden!

 

Last but not least deze gele jas! Toen ik deze zag hangen in een vintagewinkel in Tilburg wist ik meteen dat ik hem wel mee moést nemen. Ik vind hem zo tof! Ik weet nog niet zo goed wat ik er mee wil, maar ik dacht dat hij sowieso heel leuk zal zijn voor een ‘outfit of the day’ of een instagram foto. Ik zit nog te twijfelen of ik hem daarna wil gaan verkopen, maar I don’t knowWat vind jij?

 

Wat zijn jou laatste vintage aankopen? En welke winkels kan je aanraden? Let me know!

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 18 oktober 2017 / 11:45

    Je bent echt super goed geslaagd! Ik ben ook dol op vintage aankopen en scoorde de laatste kilo sale een shawl en een aantal mooie blazers. Liefde <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *