TRAVEL | OUI OUI PARIS (LOUVRE, VERSAILLES)

 

Hi! Daar ben ik weer! Na een aantal weken op vakantie te zijn geweest ben ik weer terug on the blog, met vandaag een artikel over Parijs! Lees verder…

 

Zo als ik al in een eerdere blogpost vertelde ben ik deze zomervakantie naar Parijs, Geneve, Octon en Costa Brava geweest. Hier heb ik natuurlijk veel foto’s gemaakt die ik graag met je wil delen!

Dit eerste reisartikel gaat over Parijs. Ook komt er nog een artikel over Geneve online en over Costa Brava én heb ik twee outfit’s geshoot die terug komen in een outfit of the day!

Verder ga ik dit weekend een weekendje naar Berlijn, naar het Bread&Butter festival, dus na bovenstaande blogpost komen die online, hoe leuk?!

 

DAG 1 

We gingen de hele vakantie kamperen, dus ook in Parijs. Het was die dagen best wel koud met veel regenen maar dat mocht de pret niet drukken. De eerste dag hebben we Parijs verkent en hebben veel gelopen en ook wat geshopt! Ook wilde ik graag naar het Pigalle Basket Court, omdat die er zo tof uit zag (foto hierboven). Ik vind het echt heel erg gaaf!

 

DAG 2

 

De tweede dag gingen we naar het Louvre (wist je trouwens dat dit gratis was tot 25 jaar?). Ik vond het erg mooi, vooral het gebouw en de architectuur, ook binnen! Hierna zijn we even naar Palais-Royal gegaan, ook hier vind ik de architectuur erg mooi van! De trui die ik die dag aan had, had ik de eerste dag gekocht in een vintage winkel, genaamd ‘Kiliwatch’. Dit is echt een super toffe winkel en zeker een aanrader als je in de buurt bent!

 

DAG 3

Selfie in de spiegelzaal, haha!

 

De laatste dag in Parijs gingen we naar Versailles (hier mag je ook tot je 25ste gratis naar binnen!). Dit was erg dicht bij de camping, dus konden we hier te voet heen. Het was erg mooi, zeker de tuin! Wel was het zo dat de schilderijen die we in het Louvre hadden gezien, ook in Versailles hingen. In het Louvre hingen grotedeel de echte, en in Versailles een replica. Als ik je een van de twee mocht aan raden zou ik ervoor kiezen om naar het Louvre te gaan, en dan alleen in de tuin van Versaille (gratis entree) te gaan kijken.

Hierna reden we verder naar Geneve, waar ik je in een volgende blogpost meer over ga vertellen!

Waar ben jij geweest deze zomer?
Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *