NEW IN | JOHN BEERENS DAILY CONCEPTS

Ik ontving deze heerlijke verzorgingsproducten en testte ze voor je uit! Lees verder…

 

Daily Concepts hebben onder andere een aantal producten om je huid mee schoon te maken en te scrubben. Ik ontving 4 producten via John Beerens Webshop.

 

Het eerste product is de Konjac Sponge. Hiermee kan je je huid schoonmaken en tegelijkertijd masseren. Als je hem nat maakt met warm water wordt de spons zacht waardoor het heerlijk is om bijvoorbeeld je gezicht schoon te maken nadat je je make-up eraf hebt gehaald met remover. Echt een super product!

 

Het tweede product is de Body Scrub. Dit is al mijn tweede spons and I love it! Het is vooral super handig en makkelijk om mee op vakantie te nemen (naar een zonnig land), wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Deze spons is een scrub spons, maar niet te hard. Je kunt bijvoorbeeld zeep aanbrengen op deze spons en met draaiende bewegingen je huid helemaal scrubben. Hierna heb je een super zachte huid, echt een aanrader!

 

Ook dit product is een scrub spons, maar dan in een grotere versie. En hoe leuk en grappig zijn trouwens de tekstjes die op de verpakkingen staan haha! Love it! Ook door dit product krijg je een heerlijk zachte huid.

 

Last but not least deze scrub spons. Deze is nóg zachter, en daardoor perfect voor gevoeligere stukjes huid zoals je gezicht. Ook deze is echt top om te gebruiken om je gezicht helemaal schoon te maken en persoonlijk vind ik deze fijner dan de eerste (grijze) spons, omdat deze zooo zacht is!

 

Op de verpakking zelf staat een labeltje waaraan je kan zien wanneer je het product moet vervangen, hóe handig is dat?!

 

Heb jij al wel eens deze producten getest? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THE PRODUCTS

John Beerens, Daily Concepts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *