OUTFIT OF THE DAY | PARIS DAYS

Feeling very much like a parisienne… Lees verder…

 

 

Palais-Royale vind ik wel een van de meest fotogeniekste plekjes in Parijs. Ik vind de architectuur zo mooi! Toen we langs deze plek liepen had ik een outfit aan met wat nieuwe items die ik in Parijs kocht, ofterwel, shooting time!

De trui die ik draag kocht ik een dag eerder in een heel tof vintage winkeltje in Parijs. De winkel heet Kiliwatch en is echt een aanrader voor als je daar in buurt bent. Ze hebben namelijk een heleboel vintage kleding, maar daarnaast ook nieuwe kleding. Die dagen was het erg koud en toen ik deze trui vond was ik meteen verkocht. De trui is 100% wol en is lichtblauw met witte strepen. Ook de knoopjes op de schouders vind ik een erg leuk detail. Ik ben erg blij met deze aankoop!

Daarnaast kocht ik een echte Franse baret. Deze kocht ik spotgoedkoop in een van de vele souvernier winkeltjes die je daar vindt. Verder draag ik een nieuwe favoriet van me, namelijk deze (nep) leren culotte met riem. Ik vind deze zo tof! Zo krijgt de outfit tof een stoere touch.

Deze stoere touch komt ook door de zonnebril die ik hier draag. Want hoé tof is deze?! Ook dit is een nieuwe favoriet van me en heb je zeker op mijn Instagram al veel voorbij zien komen.

Als laatste draag ik witte Dr. Martens sneakers. Deze lopen echt super nadat je ze hebt ingelopen en heb er de afgelopen tijd al vele afstanden mee gelopen, toppers dus!

Ook werd ik gespot in Parijs met deze outfit door ELLE online, hoe leuk?!:

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Trousers, MANGO | Sweater, Vintage | Hat, Unknown | Sneakers, Dr Martens via Nelson | Sunglasses, Quay via Twinkeltje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *