OUTFIT OF THE DAY | WOMAN IN BLACK

 

Wat een heerlijk weer was het afgelopen weekend! Ik shootte een all black outfit met een kleine touch van donker groen! Lees verder…

 

 

 

 

Vorig jaar was ik een hele tijd opzoek naar dé perfecte zwarte coltrui. Ik wilde graag dat deze van goede kwaliteit zou zijn en strak zat. Vorig jaar vond ik deze niet, maar dit jaar wel! Ik kwam namelijk in aanraking met de webshop van Rosemunde, een merk met hele mooie (basic) items die gemaakt zijn van goede kwaliteit. Ik draag hier de zwarte coltrui, gemaakt van 100% merino wool. Deze is dus heerlijk warm en ik kan hier nog jaren van genieten! Zeker omdat het zo’n basic item is, kan ik deze eindeloos combineren, love it!

Ik combineer de pullover hier met een lang, donker groen gilet, die ik al een hele tijd heb, en nog steeds zo tof vindt! Ook draag ik hier mijn geliefde (nep) leren broek. Dit is misschien wel mijn beste aankoop van nu toe dit jaar, ook deze kan je eindeloos combineren!

Verder draag ik sokhaken die ik voor een heel klein prijsje op de kop tikte in een outlet in Spanje afgelopen zomervakantie. Deze sokhakken hebben een vierkante neus en zijn afgewerkt met leer. Ik vind sokhaken zo tof! Ik zou nog graag een paar willen in een felle kleur en een puntneus!

Ook draag ik mijn baret die ik in Parijs kocht, mijn geliefde Quay zonnebril en een aantal gouden sieraden.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

High neck pullover, Rosemunde | Trousers, MANGO | Shoes, MANGO | Gilet, miss Selfridge | Sunglasses, QUAY | Hat, unknown

1 Reactie

  1. 22 oktober 2017 / 20:16

    Ik volg je echt al heel lang maar nog nooit echt een reactie achtergelaten. Maar jouw outfits zijn zo ontzettend mooi en echt heel uniek! Vind het altijd super leuk om weer een nieuwe outfit van je online te zien. Ook je foto’s zijn altijd heel mooi (love de scherpte diepte die je foto’s altijd hebben! X Rahma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *