INSPIRATION | WISHLIST REGENLAARZEN

 

Waar ik aan denk bij het woord ‘herfst’? In de bossen wandelen met regenlaarzen! Lees verder…

 

Ik hou erg van het buitenleven en daar past een regenlaars natuurlijk perfect bij! Ik zette mijn 5 favoriete laarzen van regenlaarsexpert op een rijtje voor je!

 

 

STYLISH BLACK
Ik vind deze zo tof! Misschien wel mijn nummer 1 favoriet van dit artikel! Deze laars is een lager model en van het merk Hunter. Hiermee kun je stylish door het bos wandelen en de waterplassen trotseren!

 

GREEN AND BLACK
Het volgende paar is echt een klassieke regenlaars, I love it! Omdat dit model zo hoog is, ben je verzekerd van droge voeten! Ook heeft dit model een diep profiel in de zool, waardoor deze ook top is als het gaat sneeuwen!

 

RED RED RED
Hoe gaaf is deze laars! De laars is knalrood en ook van het merk Hunter. Ik vind deze echt geweldig en is ook zeker een van mijn favoriete uit dit lijstje!

 

HELLO YELLOW
Deze laars is knalgeel en heeft veters! Ook deze vind ik erg gaaf, ook voor een toffe outfit of the day look! Het is misschien niet de smaak van iedereen, maar I love it!

 

BASIC GREEN
Ook deze laars vind ik erg mooi. Hij lijkt op het model van laars nummer 1, maar is net even anders. Het merk van de twee laarzen is wel hetzelfde. Deze laars is de typische regenlaars in een nieuw jasje gestoken, zo tof!

Wat is jouw favoriet?

Xxx Isabeau

 

Dit artikel is in samenwerking met regenlaarsexpert.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *