OUTFIT OF THE DAY | PURPLE RAIN

 

Ik combineerde deze vintage top in een outfit en maakte foto’s op deze te gekke locatie! Lees verder…

 

 

Even geleden zag je dit toffe topje al voorkomen in deze blogpost, en vandaag dus in deze OOTD! De top is paars met zwarte krijtstrepen en heeft een vintage model. Zo zijn de schouders breed en heeft de top twee rijen knopen aan de voorkant. Ik vind hem echt zo leuk! Ook door hem te combineren met mijn (nep) leren culotte wordt het echt een fashion look!

Hierbij draag ik witte nike sokken, die boven mijn zilveren hakken uitsteken. Dat geeft meteen een speels effect aan de outfit. Verder draag ik een baret en mijn geliefde zonnebril.

Verder wilde ik het even hebben over de locatie, want hoe. tof. is. die!! Het geel contrast mooi met het paars wat ik aan heb en ook de rook op de achtergrond maakt het helemaal af. I’m in love!

Wat vind jij van deze outfit en de locatie? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Top, Vintage | Trousers, MANGO | Socks, NIKE | Shoes, SACHA | Sunglasses, QUAY | Hat, Unkown

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *