OUTFIT OF THE DAY | SILVER METALLIC BOOTS

 

Hoe tof zijn deze schoenen?! Vandaag combineer ik ze in een outfit of the day. Lees verder…

 

 

Toen deze hakken binnenkwamen was ik meteen verkocht, ik vind ze zo tof! Ik draag eigenlijk nooit hakken of een enkellaarsje met een hak, maar omdat ik ze altijd wel erg mooi vind, probeerde ik het eens uit. En wat is een beter manier dan meteen voor toffe zilveren boots te gaan!

Ik combineer de schoenen met een rokje met een tropische print. Ik vind deze zo leuk! Zeker door de gouden eyelet aan de voorkant. Deze kun je ook op verschillende manieren combineren, zoals met een croptop of juist een bloesje. In deze outfit heb ik de rok gecombineerd met een sweater top met glitters. Ook deze vind ik zo tof! Je zag deze al voorbij komen in deze outfit of the day.

Verder draag ik een groen tasje en gouden sieraden, zoals armbanden, een ketting en oorbellen. De oorbellen zijn echt mijn nieuwe favoriete sieraad en draag ze elke dag!

Ben jij nog opzoek naar nieuwe schoenen voor de zomer? Kijk dan zeker eens in de (online) shop van Sacha! Hier hebben ze veel verschillende modellen (en nu ook sale!), zoals laarsjes, sneakers of bijvoorbeeld sandalen. Let’s shop!

 

 

Ik vind deze outfit zelf echt super en perfect voor de zomer/herfst!

Wat vindt jij van deze outfit? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sweater, Stylenanda | Skirt, QUIZ | Boots, SACHA | Bag, GUESS | Watch, Renard | Earrings, Sophie By Sophie | Bracelet (rose gold), My Jewellery | Bracelet (silver), Hearttoget | Necklace, LUZ

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *