OUTFIT OF THE DAY | GLITTERS AND FLOWERS

 

Feeling 70’s! Lees verder…

 

 

Toen ik dit pakje zag was ik meteen om en heb ik hem gelijk gekocht. Hoe tof is hij! Hij is een en al glitter en je kunt de items natuurlijk ook los van elkaar dragen. De riem die erbij zat maakt het ook echt helemaal af! Hierbij draag ik ook een nieuw tasje! Hij is knal groen en van Guess. Guess heeft een lijn die ISABEAU heet, super leuk en daar moést ik natuurlijk een tasje van hebben! Hij ziet er klein uit, maar geloof me, je kunt er nog steeds veel te veel onnodige dingen in proppen, haha!

Daarnaast draag ik mijn favoriete schoenen van dit moment. Het zijn meultjes met een te gekke print en twee klosjes aan de bovenkant. De schoen is gemaakt van leer en na wat inlopen lopen ze echt super!

Als laatste draag ik een te gekke haarband die ik vorig jaar kocht en deze 70’s outfit helemaal af maakt! Ook draag ik een zilveren Casio horloge, een smal armbandje en mijn ringen.

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Shirt & Short, STYLENANDA | Bag, Guess via Zalando | Shoes, Melvin&Hamilton | Watch, Casio | Hairband, ZARA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *