NEW IN | BAMBOOTI STONE COVER

 

Afgelopen week ontving ik hele toffe covers voor mijn macbook en iphone! Lees verder…

 

 

Ik gebruik mijn laptop en telefoon all day everyday, waardoor ik graag wil dat ze er beide mooi uitzien. Ik ontvong twee covers van Bambooti. Voor mijn laptop en voor mijn telefoon. Het speciale aan deze covers is, is dat ze gemaakt zijn van steen! Dit is een nieuw concept van dit bedrijf, en is op dit moment nog te vinden op Kickstarter. In september begint de verkoop van deze covers.

De stenen hoes is heel erg dun, licht én beschermt je laptop goed. De laptop cover is een sticker. Helaas heb ik hem nét wat schuin geplakt, haha, maar gelukkig valt het niet heel erg op. De cover voor de telefoon is een gewoon hoesje, en super mooi afgewerkt! Ik heb voor beide covers gekozen voor dezelfde soort steen, waardoor ze mooi bij elkaar passen. Het toffe eraan is, is dat elke steen anders is, waardoor ook elke cover anders is! je hebt dus sowieso een unieke hoes.

 

 

Ik ben super blij met de covers! Wat vindt jij van deze covers?

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS ITEM

Ikzelf hem de Macbook pro retina 13 inch en de iPhone 7

www.bambooti.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *