INSPIRATION | WISHLIST SWIMWEAR

 

Yeey! The sun is shining! Lees verder…

 

In de zomer loop ik het liefste elke dag in bikini, en die tijd is bijna daar! Nog een paar weekjes school met de bijbehorende deadlines en tentamens (hello stress) maar dan kan ik eindelijk gaan genieten van dit prachtweer.

Voor deze zomer wilde ik graag een badpak. Ik vind ze zo tof staan! Na wat rondsurfen op het internet kwam ik op de site van LASCANA, waar ze een grote collectie badmode verkopen, en dus ook badpakken! Ik zette mijn top 5 favorieten op een rijtje.

 

 

MARINE RETROLOOK
Om te beginnen dit prachtexemplaar. De kleur van het badpak sprak me meteen aan. Donkerblauw, wat meteen een marine look geeft.  Ook het model vind ik erg mooi, de achterkant is namelijk wat lager dan de voorkant.

BLUE BLUE SKY
Deze kleur vind ik echt geweldig! Zeker met een sunkissed skin, waardoor het blauw er echt uitspringt! Ook dit model vind ik erg tof. Door de strepen accentueert het je lichaam mooi. Ook de achterkant van dit badpak is wat lager dan de voorkant. I like it!

HOT IN RED
Dit is echt mijn favoriet uit het lijstje. Ik vind een rood badpak echt zo tof. En natuurlijk met een knipoog naar baywatch, haha! Dit is hetzelfde model als het blauwe badpak.

DARK BLUE BENCH
Deze is wat anders dan de andere, en ook erg mooi! Deze is wat sportiever dan de andere, en heeft andere bandjes. Deze knoop je namelijk om je nek. De band om de taille accentueert mooi het dunste gedeelte van je lichaam.

BLACK IS THE NEW BLACK
Last but not least, een helemaal zwart badpak. Door de minimalistische look kan deze ook erg mooi staan, en zeker als je het aankleedt met leuke accessoires, zoals een hoed, zonnebril en wat armbanden.

Natuurlijk hebben ze veel meer badpakken, dus neem zeker hier een kijkje. Voor andere badmode kan je hier terecht.

Welke is jouw favoriet?

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *