OUTFIT OF THE DAY | STREETSTYLE WITH BAG CANDY

 

Een van mijn favoriete outfits van dit moment! Lees verder…

 

 

Een tijdje geleden kocht ik deze jas. De kleur is echt super mooi, i love it! Ook vind ik het erg tof dat hij zo lang is, echt een eyecatcher! Ik combineer de jas met een simpel t shirt met een print. Deze draag ik de laatste tijd zo vaak! Daaronder draag ik een gestreepte culotte, die de outfit helemaal af maakt.

De tas met de sleutelhanger is wel het topstuk van de outfit. Deze kocht ik beide in Seoul. Ik vind het erg leuk om printjes en kleuren te combineren, en dat is dan ook precies wat ik met de tas heb gedaan! De tas zelf is donkerblauw met lichtroze, met verschillende patronen. De sleutelhanger is echt een kleur explosie. Er zitten verschillende dingen aan, als een beertje van panterprint, een fel gele smiley, een mini kompas, dobbelstenen en veel meer. De combinatie van deze twee is lekker over de top. Ik hou er van!

Daarnaast draag ik sneakers. Ik heb altijd veel sneakers gedragen van Nike, maar de laatste tijd steeds minder. Dit vond ik erg jammer en was het dus tijd voor een nieuw paar! Deze zijn zwart met wit en grijs. Een stuk rustiger dan de andere nike sneakers die ik heb, die in de kleuren felle kleuren zijn als oranje en geel, maar daarom vind ik ze juist zo tof! Ze maken de outfit net wat sportiever. Naast dat ze erg erg leuk uitzien, lopen ze ook echt heerlijk! De pasvorm is ook echt super, dus ik ben helemaal tevreden over deze sneakers! Neem voor meer toffe sneakers hier een kijkje.

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Coat, MONKI | Shirt, GANNI | Trousers, LOAVIES | Sneakers, Nike via Nelson | Bag, Mocoloco Seoul | Keychain, ÄLAND Seoul | Glasses, Zero Vintage | Necklace, LUZ via Sacha | Watch, Renard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *