OUTFIT OF THE DAY | SUMMER FESTIVAL LOOK + KORTINGSCODES

 

Vorige week liet ik al een festival look zien, en vandaag nog een! Lees verder…

 

 

Deze keer een wat zomerse look. Ik ontving namelijk een super toffe jumpsuit van IvyRevel. Deze is zwart en is gemaakt van een erg fijn materiaal. De details van de jumpsuit vind ik ook erg mooi. Zo zit er aan het einde van beide mouwen een split. Dit vind ik zo tof! Het geeft meteen een ‘festival feel’ en maakt hem ook wat chiquer. Ook perfect dus voor een avondje uit eten op vakantie!

Verder heb ik de outfit wat simpeler gehouden, maar wel met een mooie touche door de schoenen. Ook deze vind ik zo tof! Het zijn zwarte leren loafers die laag uitgesneden zijn, en een bandje van leer over de bovenkant hebben. Deze schoenen zijn eindeloos te combineren en maken je outfit echt af! Ik vind ze echt geweldig! Als je nog opzoek bent naar toffe zomerschoenen of sandalen moet je zeker even een kijkje nemen bij Sacha!

Verder draag ik een klein rood tasje, om toch nog een kleur toe te voegen aan de outfit. Dit tasje heeft het perfecte formaat voor een festival. Daarnaast heb ik een zwart zonnebril op met blauwe glazen, een een zwart met goud horloge met (hoe tof!) een bij op de wijzerplaat.

 

 

Ook heb ik twee kortingscodes voor je!

  • Met de code ‘isabeau20‘ krijg je 20% korting op je aankoop bij IVYREVEL.
  • Met de code ‘ByIsabeau.nl’ krijg je 15% korting op je aankoop bij SACHA.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jumpsuit, IvyRevel | Loafers, SACHA | Bag, ZARA | Watch, Olivia Burton | Sunglasses, Zero Vintage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *