EVENT | L’OREAL UNIVERSITY COLORISTA

 

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij de festival workshop van L’OREAL UNIVERSITY! Lees verder…

 

 

 

Afgelopen week was het weer tijd voor een college van L’Oreal University! L’Oreal heeft nu namelijk de nieuwe colorista spray. Deze gekleurde spray is er in veel verschillende kleuren, en dit is natuurlijk super om toffe haarlooks mee te maken. Deze keer stond alles in het teken van festivals. Met de colorista sprays gingen we dus een perfecte festival look creëeren, onder leiding van Floor Kleyne. Daarna kregen we ook een presentatie over de nieuwe liquid lipsticks van L’Oreal. Deze hebben allemaal erg mooie, zomerse kleuren en waren er zowel matte als met een glans.  Hiermee konden we de festival look helemaal af maken!

Omdat we niet erg lang de tijd kregen, maakte ik twee kleine vlechtjes in mijn haar, die ik beide in een kleur spoot. De ene lichroze en de andere grijs! Ik maakte de look af met fel roze lipstick.

Na het naborrelen met heerlijke cocktails van BOS kregen we een goodiebag mee naar huis met de sprays en lipsticks erin, zodat ik thuis lekker verder kan experimenteren. Ik vind kleur in je haar super tof, zeker lichtroze, lavendel of grijs!

 

De locatie was zo mooi!

 

Thanks for having me L’Oreal!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *