OUTFIT OF THE DAY | NEW SNEAKERS

 

Vandaag een outfit met een aantal nieuwe items! Lees verder…

 

 

 

Zoals je in deze blogpost kon lezen, kocht ik laatst een aantal nieuwe items bij de TK MAXX, waaronder een trui en een zonnebril. Deze combineer ik beide is deze look! Op de trui staat in rose gouden letters ‘Karl’, daarom vond ik het leuk om hem te combineren met dit toffe tasje van Ted Baker. Deze heb ik alweer een hele tijd, en vind hem nog steeds zo tof! Ik draag hem niet heel vaak omdat hij niet heel groot is, maar het is wel echt een leuke eyecatcher voor outfits als deze.

Als broek draag ik mijn jeans met parels. Deze vind ik zelf ook nog steeds zo tof! Hieronder draag ik een paar nieuwe schoenen. Zulke sneakers stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ze zijn zowel stoer als sportief en lopen echt heerlijk! De sneakers zijn zwart en hebben allemaal verschillende materialen zoals suède en elastiek, en dat allemaal in 1 schoen! Voor meer van zulke sneakers moet je zeker even hier een kijkje nemen, of klik hier voor andere toffe damesschoenen!

Bij deze outfit draag ik ook een aantal accessoires. Ik had het al eerder over de zonnebril, en hoe leuk is die! Daarnaast draag ik ook een sjaaltje met verschillende kleurtjes. Deze is ook van Karl Lagerfeld, en heb je waarschijnlijk al meer voorbij zien komen in blogposts over Seoul! Ook draag ik een gouden kettinkje en mijn geliefde gouden horloge met een blauwe wijzerplaat.

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Trui, Karl Lagerfeld via TK MAXX | Sjaal, Karl Lagerfeld via Zalando | Jeans, ZARA | Bag, Ted Baker | Sneakers, Manfield | Sunglasses, Moschino via TK MAXX | Watch, Renard | Necklace, LUZ via Sacha

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *