EVENT | PERS OPENING TK MAXX AMSTERDAM

 

Afgelopen maandag ging ik naar de opening van TK MAXX in Amsterdam, Osdorpplein! Lees verder…

 

De TK Maxx heeft al een aantal winkels in Nederland, zoals in Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. Hier was ik al een aantal keer geweest en vond ik het concept van TK Maxx super tof! Ook in Amsterdam, op het Osdorpplein werd er een geopend.

Het concept van TK Maxx is dat ze items van merken over de hele wereld inkopen, waardoor je een heel divers aanbod krijgt van kleding, schoenen, tassen, beauty-/verzorgingsproducten, interieur spullen en ga zo  maar door. Deze items kunnen van designerlabels zijn, maar ook high street merken. In elke winkel is de collectie anders en wordt ook wekelijks aangevuld met nieuwe items. Zo weet je niet wat je kunt verwachten als je de winkel binnen loopt, wat een leuk verassings effect geeft. Doordat de merken van de hele wereld komen, liggen er veel items in de winkel die normaal niet in Nederland verkrijgbaar zijn, zoals een aantal grote make-up merken, speelgoed en designer items. Ook verkoopt TK Maxx deze items voor een veel lagere prijs dan dat ze normaal worden aangeboden. De items zijn voor een groot deel uit de actuele collectie, dus niet van een paar seizoenen terug, waardoor je echt goed kan scoren!

 

 

Op het event kon je jezelf ook laten natekenen door Sella Molenaar, op een canvas tas. Super leuk natuurlijk! Ik koos ervoor om mijn hele outfit na te laten tekenen.

Verder heb ik die avond ook een aantal leuke dingetjes gekocht, namelijk zonnebrillen van Moschino, een donkerblauw leren jasje van Levi’s en een trui van Karl Lagerfeld.

 

 

Ik heb echt een hele leuke avond gehad en de winkel zag er echt goed uit! De items die ik kocht ga je zeker voorbij zien komen in aankomende ‘outfit of the day’ looks!

Ben jij wel een bij een TK Maxx store geweest?

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *