OUTFIT OF THE DAY | FESTIVAL LOOK WITH PRIMARK BANDTEE

 

Het festival seizoen is van start gegaan! Lees verder…

 

 

Primark heeft weer een aantal toffe items, speciaal voor het festival seizoen. Hier zitten ook een aantal bandtee’s tussen. Één daarvan draag ik in deze outfit! Het is een donkergrijs, wijd shirt met daarop een print van Guns ‘N Roses. Deze heeft verschillende toffe kleuren. Ook zitten er een aantal gaten in het shirt. Meestal vindt ik dit niet zo mooi staan, maar bij dit shirt geeft het een extra stoere look, wat er perfect bij past!

Ik combineer het shirt met een gestreepte pantalon en platform espadrilles met zilveren glitters. Deze items vind ik zo tof, en ook super als het weer écht warm gaat worden!

Ook draag ik een oversized spijkerjasje met mijn geliefde rode tasje. Ik draag ook nog een aantal accessoires, waar mijn zonnebril er een van is. Deze heb je al voorbij zien komen in mijn vorige blogpost over TK MAXX. Ik kocht deze vorige week en ben er super blij mee! Hij is rood met een zwart/witte print en van het merk Moschino.

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Band t-shirt, Primark | Jacket, Urban Outfitters | Pants, StyleButler | Shoes, Lesara | Bag, Zara | Sunglasses, Moschino via TK MAXX | Necklace, LUZ | Watch, Daniel Wellington

4 Reacties

  1. 10 mei 2017 / 19:01

    Jaaa, de top is leuk! Vind je tasje ook heel erg mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *