OUTFIT OF THE DAY | A POP OF COLOR

 

Een zomerse outfit! Lees verder…

 

 

Zeker in de zomer hou ik erg van felle kleuren. In deze outfit heb ik felle kleuren gecombineerd met donkere kleuren! Het shirt wat ik draag is donkerblauw, en heeft fel gekleurde letters op de voorkant. Deze kleurencombinatie vindt ik zo tof! Ik heb het shirt gecombineerd met een zwarte leather-look  rok met een strik aan de voorkant. Dit maakt de look wat speelser.

De accessoires die ik draag maken de look helemaal af. Zeker het blauwe tasje, Ik vind deze kleur zo mooi! Ik heb deze tas al een hele tijd, misschien wel vijf jaar, maar omdat hij best zwaar doordat hij gemaakt is van echt suède en een metalen band heeft, draag ik hem niet veel. Daarnaast draag ik mijn geliefde schoenen, die je ook voorbij zag komen in mijn vorige outfit of the day. Ook draag ik een panterprint zonnebril, een goud met blauw horloge en een ketting.

 

 

Wat vindt jij van deze look?

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Shirt, SANDRO via Bijenkorf | Skirt, LOFTY MANNER | Shoes, Melvin&Hamilton | Bag, AntiChic | Sunglasses, Sacha | Watch, Renard | Necklace, LUZ via Sacha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *