Event | DIVA Professional Styling Event at John Beerens + goodiebag

DSC_0324

 

Hee,

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij het DIVA Professional Styling Event bij John Beerens in Tilburg. Lees meer…

Ik was blij verrast toen ik de uitnodiging kreeg van dit event, het was namelijk in Tilburg! Een keer dus lekker dichtbij in mijn eigen stad, in plaats van anderhalf uur heen en anderhalf uur terug naar Amsterdam.

Wat ik ook erg fijn vond aan dit event is dat je kon kiezen tussen een aantal tijden. Ik koos voor de vroegste tijd om 10:00-12:00. Omdat ik maar een kwartiertje met de bus hoefde (ik had zelf kunnen fietsen, haha) hoefde ik ook niet erg vroeg op te staan.

 

DSC_0329

DSC_0331

DSC_0342

DSC_0334

DSC_0344

 

Ik was nog nooit bij de zaak van John Beerens geweest. Ik had er natuurlijk al veel over gehoord en ook de webshop kende ik al. Ze hadden de zaak net verbouwt en het zag er echt super uit! Ook al is het een kleine zaak, het ziet er erg ruim en verzorgd uit. Ook hoe de producten zijn uitgesteld is echt super, zeker voor een perfectionist als ik, haha!

Op het event sprake we met John Beerens zelf en ook met Angela Castro, die speciaal uit Engeland kwam om iets te vertellen over Diva Professional Styling, super interessant!

Ook kregen we een heerlijk drankje van ‘Sapvers – ook voor jou’.

 

DSC_0320

DSC_0323

 

Het was een erg gezellige ochtend en ook de andere bloggers die er waren waren super gezellig! Ook mochten we een Styling Tool uitzoeken. Ik koos de Waver, waar ik erg benieuwd naar ben. Daarover komt natuurlijk een review, so stay tuned! Er zaten nog meer dingetjes in de goodiebag, die ik je nu laat zien:

 

DSC_0501

DSC_0502

DSC_0503

DSC_0506

DSC_0507

 

Thanks Diva and John Beerens for having me!

Xxx Isabeau

3 Reacties

  1. 20 maart 2016 / 15:45

    Fijn dat het in de buurt was! Echt een super mooi event 😀

  2. 20 maart 2016 / 23:12

    Leuk artikel is het geworden! En leuk je weer te zien 🙂 xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *