Outfit of the day | ft. Loavies, Paul’s Boutique and more

DSC_0117_

 

Hee,

You love it or you hate it. Lees verder…

 

DSC_0148_

DSC_0121_

DSC_0157_

DSC_0124_

 

Ik ging met mijn moeder in Breda shoppen, en droeg een outfit met een zwarte basis en rode details.

Deze flared pants heb je misschien al voorbij zien komen in een vorige outfit look. In vind hem echt zo lekker zitten! Omdat hij wel wat lang is, draag ik hem altijd met hakken, deze keer ook. Ik draag namelijk zwarte chelsea boots met een hak. Deze heb ik al een tijdje maar ze zijn zo tijdloos!

Daarop draag ik een zwart oversized shirt met een opdruk van een hart, ook deze vind ik zo tof! Daarover heen draag ik een zwarte boyfriend blazer. Deze is lang en i love it! Hij komt van de nieuwe collectie van Loavies, dus neem daar zeker een kijkje!

Ook heb ik een rood sjaaltje om. Zo’n neksjaaltje zag ik al voorbij komen op Instagram, maar wist niet zo goed wat ik van moest denken. Nu vind ik het wel erg tof staan!

Ook heb ik een nieuwe tas die je in deze outfit look kan zien! Hij is van Paul’s Boutique en hij is zooo mooi! Het is een schoudertasje met een hele mooie print. De binnenkant is knal oranje, wat je bij deze tas niet verwacht, maar hem juist erg leuk een speels maakt! Ook zitten er allemaal verschillende vakjes in de tas voor bijvoorbeeld pasjes.

Paul’s Boutique is te koop bij bijvoorbeeld  Zalando, The Little Green Bag, Bol en Wehkamp.

Wat vind jij van deze look?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Flared pants, Subdued | Shoes, Primark | Shirt, HerasTees | Coat,  Loavies | Scarf, unknown | Bag, Paul’s Boutique

In samenwerking met Loavies – Paul’s Boutique

3 Reacties

  1. 17 maart 2016 / 09:06

    Superleuke outfit:) Lekker all-black met wat toffe details! Grappig om te zien dat zoveel bloggers ook deze versie van de nieuwe Pauls Boutique line hebben uitgekozen! Leuke tas:) x

  2. 17 maart 2016 / 14:12

    Ben zo dol op Pauls Boutique! Prachtige outfit 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *