Outfit of the day | blue and black

DSC_0366

 

Hee,

Na het bezoekje aan het Diva event, wat je in mijn vorige blogpost kan lezen, ging ik outfit foto’s maken. Read more…

Omdat ik die dag de hele dag bezig was met van alles en nog wat, wilde ik graag een vlotte outfit aan, die casual is met een stoere en sportieve twist.

DSC_0374

DSC_0364

DSC_0363

DSC_0391

DSC_0411

 

Daarom draag ik een vlot shirtje. Deze heeft een mooie, blauwe kleur met de tekst ‘Good Vibes’. Zeker in de zomer is dit shirtje heerlijk, omdat je hem makkelijk kan combineren. Waar je wel op moet letten bij dit shirtje is dat hij wat groter valt, en dus niet strak zit. Ik draag hier namelijk een maat XS. Dit shirtje is van Lofty Manner via Twinkeltje. Je kunt Lofty Manner kopen op het verkooppunt in Den Bosch, maar ook online op de webshop van Twinkeltje. 

Daarop heb ik een lange blazer coat van Loavies aan, die ik zoo tof vind! Deze coat maakt het helemaal af! Daaronder draag ik een leren broek die echt super lekker, omdat er een soort fleece aan de binnenkant zit. Ook deze kun je eindeloos combineren.

Verder draag ik sneakers, die een erg leuk printje hebben. Aan de zijkant zijn stipjes, en de neus is van zilver ‘slangenprint’, echt mega tof! Door de lichte kleur is deze schoen perfect voor de zonnige dagen! Ze zijn van Tamaris via Nelson. Meer schoenen van Tamaris vind je hier.

Als laatste heb ik mijn nieuwe tas bij me, waar ik zoo blij mee ben! Woensdag komt er een artikel online over de tas, so stay tuned!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shirt, Lofty Manner via Twinkeltje | Coat, Loavies | Pants, Saint Tropez | Sneakers, Tamaris via Nelson | Bag, Liberty London

In samenwerking met Twinkeltje – Loavies – Saint Tropez – Nelson

4 Reacties

  1. 21 maart 2016 / 14:25

    Dat shirt is erg leuk zeg! Ik ben dol op Lofty Manner <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *