Liberty London Bag

DSC_0490

 

Hee!

Laatst kocht ik een nieuwe tas, waar ik super blij mee ben! Lees meer…

 

DSC_0439

DSC_0490

DSC_0497

DSC_0492

DSC_0494

 

Namelijk een tasje van Liberty London! Ik had deze designer tas al een tijdje geleden gezien bij de Bijenkorf in Amsterdam en had toen zoo veel spijt dat ik hem niet had gekocht! Twee weken geleden zag ik hem hangen bij de uitverkoop in Breda. Het was nog de enige en precies het model en de print die ik graag wilde hebben. Je kunt dus begrijpen dat ik hem toen écht niet kon laten hangen haha!

Het model is een zadeltas en hij heeft een erg mooie print, waar Liberty London om bekend staat. Deze is donker blauw met zwart, en heeft een patroon die een beetje op schelpen lijken, echt zoo tof!!

De binnenkant is paars en er zit ook een ritsvakje in. Aan de voorkant zit een gesp, wat eigenlijk gewoon een magneet is, super handig!

Ik weet zeker dat ik deze tas erg vaak ga gebruiken, ik ben er zoo blij mee!

Xxx Isabeau

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *