Outfit of the day | silver jumpsuit

DSC_0461

 

Hee,

Een zilveren jumpsuit huh? Ja echt! Lees verder…

 

DSC_0466

DSC_0468

DSC_0459

DSC_0481

DSC_0487

 

Als je me een jaar geleden had verteld dat ik een zilveren jumpsuit zal gaan dragen, had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard, haha, maar deze jumpsuit vind ik echt tof!

De bovenkant heeft een mooi model, namelijk wat lager uitgesneden, maar niet dat alles open en bloot ligt, haha! De taille is getailleerd, waardoor hij toch vorm krijgt. Verder vind ik de broek ervan ook echt super. Die lijkt een beetje op een culotte, wat ik erg tof vind de laatste tijd! Het enige nadeel is dat de stof wel erg snel kreukt, en je het er niet makkelijk uitgestreken krijgt.

Als schoenen draag ik lekker eenvoudige chelsea boots met een hak. Schoenen met hakken vind ik zelf toch wat mooier staat bij zo’n soort jumpsuit.

Verder draag ik nog een super toffe, zwarte bomber jacket, met witte tekst erop. Deze kun je gemakkelijk combineren en maakt elke outfit af. Ik heb deze bomber jacket al erg vaak gedragen, en ik krijg er steeds complimenten over, haha, super leuk!! De bomber is van het merk Sixth June en is onder andere te koop bij Twinkeltje in DenBosch en ook online bij Twinkeltje.

Last but not least heb ik mijn Paul’s Boutique tasje bij me, maar nu als clutch! Ook zo is de tas super en leuk om mee te nemen! Paul’s Boutique kun je onder andere bestellen bij Wehkamp, Bol en The Little Green Bag.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jumpsuit, Bien | Shoes, Primark | Bomber, Sixth June via Twinkeltje | Bag, Paul’s Boutique (via bol.com) | Watch, Daniel Wellington | Bracelet, Loavies | Ring, Aline Precious

In samenwerking met Bien – Twinkeltje – Paul’s Boutique – Loavies – Aline Precious

2 Reacties

  1. 27 maart 2016 / 21:50

    Ik houd hiervan! lekker apart maar toch heel mooi! Goede schoenen erbij gekozen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *