DETAILS OF THE DAY | ZINZI RETRO WATCH ROSÉ GOLD

DSC_1298

 

Hee,

Vandaag laat ik je de details zien van de outfit die maandag online komt! Lees verder…

 

DSC_1328

DSC_1331

DSC_1334

DSC_1336

 

Als het op sieraden aankomt is mijn voorkeur kleur eigenlijk altijd rosé goud. Deze kleur vindt ik het beste bij mijn huid passen, waar goud of zilver soms wat ‘hard’ overkomen.

Dit horloge past natuurlijk perfect in dit plaatje! Dit horloge is van Zinzi, de Retro Watch in een rosé gouden kleur. De sluiting is een ‘klik’ sluiting, die je makkelijk kan verstellen. De wijzerplaat is zwart. Voor de rest zijn de streepjes en wijzers rosé goud. De secondewijzer is donker roze, wat een speels effect geeft aan het horloge. Wat ik ook een leuk detail vindt, is dat ook de datum in het horloge staat vermeld! Verder is het horloge erg dun, wat mooi staat.

Je hebt de Retro Watch in verschillende uitvoeringen, zowel met een leren bandjes, of net als ik heb met een metalen bandje. Een overzicht van alle Retro watches vind je hier.

 Dit horloge in de kleur rosé goud en zwart is €109 en koop je hier.

 

DSC_1304

 

Ik ben super blij met het horloge en weet zeker dat ik hem vaak ga dragen!

Xxx Isabeau

In samenwerking met Zinzi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *