OUTFIT OF THE DAY | DIAMOND SNEAKERS

DSC_1040_

 

Hehee,

Tijd voor een nieuwe outfit of the day! Lees verder…

 

DSC_1075_

DSC_1055_

DSC_1073_

 

Deze look is op dit moment wel echt een favoriet. Leuk voor een feestje, maar ook voor een dagje shoppen of school!

Ik draag hier een zwarte rok, die ik in Spanje kocht. Ik twijfelde eerst of ik hem wel moest kopen, omdat ik eigenlijk nooit een rok draag, maar ik ben toch erg blij dat ik hem wel heb gekocht! Hij zit namelijk erg fijn en ziet er leuk uit. Doordat het elastiek strak is, accentueer je je taille, zodat het niet een grote ‘zak’ wordt. De rok heeft een onderrok, die iets korter is dan de rok daarboven, waardoor het een leuk effect geeft.

Als shirt draag ik een basic wit shirt met het Levi’s logo erop. De kleur rood van het logo past bij het tasje die ik bij me heb. Deze zag je ook in mijn vorige outfit look and I lovee it!

Verder draag ik bij deze look hele toffe schoenen van  Replay via Nelson Schoenen. Deze draag ik nu bijna iedere dag, want ik vind ze zo tof en ze zitten écht lekker! Ik kan hier zo een dag door Amsterdam mee lopen zonder echt last te krijgen van mijn voeten, top dus! De sneakers hebben een dikke zool van wit en zwart en de bovenkant is suptiel bedekt met een steentjes. Op de blog van Nelson Schoenen heb ik een uitgebreide blogpost geschreven over deze sneakers. Je leest deze hier. Ook sta ik met deze sneakers in het Nelson Magazine!

 

DSC_1108_

DSC_1098_

DSC_1121_

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Shoes, Replay via Nelson | Skirt, Zara | Shirt, Levi’s via Gimbrere | Bag, Zara | Choker, United Wardrobe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *