ECCO PETIT FACTORY EVENT + NELSON AMBASSADEUR LUNCH

DSC_1274_

 

Hee,

Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam voor het Ecco Petit Factory Event en vandaag laat ik je zien wat ik gedaan heb! Lees verder…

Zaterdag stond Ecco Petit Factory op de planning. Samen met de andere Nelson ambassadeurs gingen we daar naar toe om zelf een tas te maken!

Ecoo Petit Factory werd georganiseerd door Ecco Leather, een onderdeel van Ecco. Tijdens de presentatie vertelde ze dat Ecco Leather veel grote klanten heeft zoals Apple en Alexander Wang. Zo hebben ze voor Apple een leer ontworpen waar je geen krassen op ziet, bijvoorbeeld voor de bandjes van de Apple Watch of telefoonhoesjes. Voor Alexander Wang hadden ze een super toffe leersoort ontworpen. Deze is van de binnenkant rood en aan de buitenkant zwart, maar als het heel warm is (of je houdt er bijvoorbeeld een aansteker bij) verander hij van kleur, hoe tof is dat!

Er waren veel verschillende leersoorten waaruit we mochten kiezen en ook mochten we zelf een model van de tas kiezen. Ik koos voor een ’tote bag’ model en wilde de handvatten zo lang mogelijk hebben, net als bij een canvas tas.

 

DSC_1258

DSC_1260

DSC_1259

DSC_1262

DSC_1263

DSC_1264

 

Omdat ik hem wil gaan gebruiken om bijvoorbeeld mijn laptop in te doen, wilde ik graag een stevig leersoort, zodat ik weet dat alles wat in de tas zit goed is beschermt. Ik koos de zwarte variant, omdat ik weet dat ik die veel ga dragen.

Voor de handvatten wilde ik graag een andere kleur, en koos voor rood. Hierdoor moest ik aan de slag gaan met speciale verf. Zowel de voor als achterkant van de handvatten verfde ik in een rode kleur. Een heel karwei, maar ben uiteindelijk echt super blij met het resultaat! De kleur rood zit er namelijk niet helemaal ‘perfect’ op, wat juist een heel leuk effect geeft.

 

DSC_1274_

DSC_1279

 

Na de workshop gingen we lunchen bij Ninour, een super tof winkeltje (helemaal instawaardig, haha!). Het was super gezellig met de andere meiden!

 

DSC_1281

 

Thanks for having me!

Xxx Isabeau

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *