OUTFIT OF THE DAY | MAGANDA ESPADRILLES

DSC_1269_

 

Hee,

Langzamerhand moeten we er toch echt aan geloven, het wordt weer herfst, maar de zomer helemaal vergeten doen we niet. Lees verder….

 

DSC_1323

 

Dat kan namelijk met deze toffe espadrilles! Deze die ik hier draag zijn rood met wit gestreept en ze zitten erg lekker doordat de binnenkant is gemaakt van een zacht stofje. Wat ook erg opvallend is bij deze espadrilles is dat het bedrijf Maganda erg let op duurzaamheid. Zo worden alle schoenen met de hand gemaakt en staat er ook op wie dat heeft gedaan. Ook komen de schoenen niet met de gewone pakketjesdienst, maar met een fietskoerier of een koerier die rijdt in een auto op groene stroom. Verder zijn de schoenen niet in een doos verpakt, maar in een zak, die je later kan gebruiken als bloempot, hoe tof!

 

DSC_1264_

DSC_1260_

DSC_1271_

DSC_1275_

 

Bij deze outfit draag ik spijker op spijker. Een destroyed skinny jeans met daarop een oversized spijkerjasje.  Daaronder een casual zwat shirt.

Om de look compleet te maken hou ik ervan om verschillende accessoires toe te voegen.  Zoals het tasje, rood met kleine, gouden, insecten erop. Deze vindt ik zoo tof! Ik ben echt geobsedeerd door kledingstukken of accessoires met insecten erop, I love it!! Verder heb ik een captain cap op, die ik bij elke outfit tof vindt staan! Als laatste draag ik mijn Daniel Wellington horloge.

 

DSC_1287_

DSC_1322_

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Espadrilles, Maganda Shoes | Jeans, Mango | Jacket, Urban Outfitters |  Shirt, H&M | Bag, Zara | Hat, H&M

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *