Update wimper extensions NewLook4U

DSC_1603

 

Hee,

Het is alweer drie weken geleden dat ik een blogpost schreef over mijn wimper extensions! Vandaag geef ik je een update! Lees verder…

 

DSC_1405_

Schermafbeelding 2016-02-14 om 17.12.50

update wimpers
Hier zie je de drie weken onder elkaar. Zoals je ziet stonden ze eerst netjes naast elkaar. Na een tijdje groeien ze een beetje uit dus zijn ze wat langer en staan ze meer omhoog, wat ik erg mooi vind. Na de derde week beginnen ze wat rommeliger te staan en zie je lengte verschillen, maar dat ziet er juist natuurlijk uit.

 

Als eerste wil ik zeggen dat ik enorm tevreden ben met mijn wimper extensions! Ik vind het echt een uitkomst. Zoals ik mijn vorige blogpost over de wimper extensions al zei heb ik van mezelf nogal rechte wimpers en probeerde ik altijd van alles om ze krullend te krijgen, omdat ik dat erg mooi vind, zo krijg je een open blik. Zo probeerde ik dingen als mijn wimpers krullen met een wimper kruller die ik warm maakte met een föhn en ga zo maar door maar na een uurtje stonden mijn wimpers meestal weer kaarsrecht, haha!  Nu hoef ik helemaal niks meer aan mijn wimpers te doen wanneer ik opsta en zitten ze meteen goed, en wauw wat scheelt dat erom veel tijd! Ook als het bijvoorbeeld regent is dat niet erg, want daar kunnen de extensions tegen en zien je wimpers er dus altijd fabulous uit! Ik kreeg wat reacties dat het plaatsen van de wimpers en het opvullen ervan wat aan de dure kant is, en dat klopt wel, maar dat is je geld meer dan waard! Het is super fijn om altijd goede wimpers en een open, frisse blik te hebben en wat langer te kunnen slapen, haha! Ik ga ze daarom ook weer op laten vullen, nu nog niet want ze zien er nog goed uit, haha, maar over een week/anderhalve week zal het er weer tijd voor zijn, haha!

Zoals ik mijn vorige blogpost al zei heb ik de wimper extensions laten plaatsen bij NewLook4U! (FacebookSite)

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *