Outfit of the day | Dungarees

DSC_0314

 

Hee,

Alweer de laatste outfit die ik droeg in Rome. Benieuwd? Lees verder….

 

DSC_0325

DSC_0317_

DSC_0316

DSC_0306

DSC_0328

 

De tweede school week na de vakantie gaat alweer van start! Sinds vorige week hebben we een blok. Deze gaat over Food. Super interessant om van alles te weten te komen over eetgewoontes van verschillende landen, waar voedsel vandaan komt en wat de trends zijn op Food gebied! Maar daarvoor komen jullie hier natuurlijk niet haha! Ik laat je vandaag mijn derde outfit zien die ik droeg in Rome. Ik draag namelijk mijn denim tuinbroek. Ik vind deze erg tof! De broek is namelijk een soort boyfriend model, I like! Daarbij draag ik een wit met donker blauw gestreept shirt, grijze glitter sokken (yesss!) en zwarte herenschoenen. Ook heb ik een nieuwe zonnebril op! Deze heeft hetzelfde model als de zonnebril die ik hier draag, maar dan heeft deze een blauw montuur en  blauwe gespiegelde glazen. Ook deze is Polette. Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dungarees, Pull&Bear | Shirt, H&M | Socks, Oysho | Shoes, SoJamie | Sunglasses, Polette

In samenwerking met Polette

2 Reacties

  1. 23 februari 2016 / 17:30

    Leuke outfit, de fit van de dungarees is echt nice!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *