Outfit of the day | Black on black

DSC_0035

 

Hee,

Zoals je in mijn vorige blogpost al kon zien ben ik afgelopen week een paar dagen in Rome geweest én heb ik daar natuurlijk outfit foto’s gemaakt. Vandaag laat ik je de eerste look zien! Lees verder…

 

DSC_0116

DSC_0119

DSC_0034

DSC_0035

DSC_0131

 

In Rome was het meerendeel lekker weer, in ieder geval beter dan hier in Nederland haha. Daarom hoefde ik ook geen dikke winterjas aan maar was een wat dunner jasje goed genoeg. Ik draag een zwarte lange jas, die van een erg fijn materiaal is gemaakt. Je doet hem dicht met een ceintuur van hetzelfde stofje als de jas is. Daaronder draag ik een zwart shirt met een turtle neck en een zwarte pantalon. Deze zit lekker los en is dus perfect als je de hele dag rondloopt. De schoenen zijn ook erg geschikt voor lange wandel dagen, namelijk zwarte herenschoentjes met gespjes. Om het af te maken draag ik een zwarte tas met een fluffy bal en een marble zonnebril van Polette! Deze vind ik echt super! Ook heb ik mijn Daniel Wellington horloge aan en mijn The Rubz armband. En ja ik heb mijn haren gestyled! Dat deed ik met de Elite Brush waar je hier meer over leest. Ook in de volgende outfit looks heb ik stijl haar!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Coat, RumorFashion | Top, Monki | Pantalon, Conceptual Styles | Shoes, SoJamie | Bag + Keychain , Primark | Sunglasses, Polette | Bracelet, The Rubz

In samenwerking met RumorFashion en Polette

1 Reactie

  1. 13 februari 2016 / 15:00

    Ik ben zo’n echte zwart-liefhebber. Gave outfit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *