Outfit of the day | a day in Rome

DSC_0240

 

Hee,

Alweer de tweede outfit look die ik droeg tijdens mijn citytrip naar Rome! Lees verder…

 

DSC_0214

DSC_0218

DSC_0221

DSC_0245

DSC_0239

 

Deze dag was het iets kouder, omdat er een koude wind was, maar omdat we de hele tijd aan het rondlopen waren, kregen we het vanzelf warm haha! Deze outfit vind ik zelf erg leuk, en is super simpel, daar hou ik wel van! Net als in mijn vorige outfit look heb ik een zwarte basis, namelijk een zwarte pantalon, met een zwarte turtleneck en zwarte herenschoenen. Zeker als ik maar een paar daagjes weg ga probeer ik zo min mogelijk kleding mee te nemen en kies ik bijvoorbeeld om twee basis outfit’s mee te nemen en die anders te stylen met andere jasjes en accessoires. Als jasje draag ik hier daarom een soort trendcoat geïnspireerde jas in een camel kleur. Van deze kleur heb ik niet veel items en vind deze jas erg leuk! Hij is aan de onderkant wat oversized wat ik erg mooi vind! De pet die ik draag is een donker blauw met zwarte sailor cap.

Wat voor kleding neem jij altijd mee op een citytrip?

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Pantalon, Conceptual Styles | Shirt, Monki | Shoes, So Jamie | Coat, She In | Cap, H&M

In samenwerking met She In

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *